2023-03-23 09:00Pressmeddelande

Punk Royale gästspelar hos Konsthallen i vår

Konsthallen - foto David ThunanderKonsthallen - foto David Thunander

Den 30 april och 1 maj tar Punk Royale, tillsammans med Carl Frosterud, över Konsthallen på ett alldeles storlaget sätt.
Från Punk Royale kommer Joakim Almqvist och Katherine Bont med personal. Carl Frosterud och Hugo Hall står för ”håll-käften” viner till menyn.

"Punk Royale är en restaurang som levererar riktigt bra mat och service på ett roligt och unikt sätt. Joakim är en gammal vän och jag ser verkligen fram emot att få göra det här med dem", säger Hugo Hall, Head Sommerlier på Konsthallen.
"Vi inleder med champagnebar innan middagen och avslutar med stök och fest,  precis som det ska vara". 

Konsthallen har ända sedan öppningen bjudit sina gäster på spännande och utmanade konst, kurerad av Cirkus Venues konstkurator Slobodan Zivic. 
Just nu pågår den fjärde editionen av grupputställningen Current Forms, denna gång med temat “Nothing Blooms This Year”.
Medverkande konstnärer är Hanna Zelleke Collin, Linnea Carlsson-Bay, Ljubomir Popovic och Konrad Lidén. 

"Vi har en massa roliga planer framöver", säger Marie Selin Pregnan, F&B Manager på Konsthallen. "Förutom att det blir ännu fler konstupplevelser så kommer vi bland annat att hålla dryckes- och ostronprovningar, det blir DJ's på uteserveringen så snart som vädret tillåter och vi siktar naturligtvis på fler gästspel under året. Håll ögonen öppna!" 


Fakta om Punk Roayles gästspel på Konsthallen
När: Söndag den 30 april och måndag den 1 maj klockan 18.00 med champagnebar en timme innan start.
Pris: 1250 SEK för avsmakningsmeny med fokus på fisk och skaldjur. 1250 SEK för vinpaket.
Var: Allmänna Gränd 2 på Djurgården  

Bordsbokning och mer information finns att hitta på www.konsthallen.com 

 Om Konsthallen

Konsthallen på Kungliga Djurgården i Stockholm är en restaurang, butik och bageri med en levande konstverksamhet samlat under ett och samma tak. I en historisk omgivning gör Konsthallen entré i en samtida miljö på ett personligt sätt. Konsthallens restaurang serverar skaldjur med ett unikt utbud av viner. Butiken, som är den första av sitt slag på Djurgården, erbjuder noga utvalda ekologiska speceriprodukter, frukost och lunch med färskt bröd direkt från det egna bageriet.