2022-11-08 13:52Pressmeddelande

Kornél Kovács firar födelsedag och Konsthallen fortsätter förbättra Djurgården

Kornél Kovács

Med start fredag den 11 november förgylls fredagar och lördagar på nya Konsthallen av musik vald av noggrant handplockade DJ’s. Först ut är Kornél Kovács som firar sin födelsedag i båset.

Nya Konsthallen med restaurang, butik och eget bageri välkomnar stockholmarna att göra Djurgården till vardagsmat även under vinterhalvåret. Med konst kurerad av Slobodan Zivic, rätter med fokus på fisk och skaldjur och noggrant handplockade DJ’s bakom spelarna varje helg lyser Konsthallen upp i höstmörkret.

DJ’s Konsthallen november

11/11 Kornél Kovács
12/11 Carli Löf & Måns Glaeser
18/11 Your Highness
19/11 MOLØ
25/11 Pedro Dollar (Studio Barnhus)
26/11 Ada (Pampa/Kompakt)


Kornél Kovács på Konsthallen

Fredag den 11 november sparkar vi igång Konsthallens nya musiksatsning med att fira albumaktuella Studio Barnhus-ikonen Kornél Kovács födelsedag!

Kornél Kovács behöver ingen närmre presentation. En gång i tiden började han som programledare i P3 Dans, snart turnerade han världen över, några år senare började det regna grammisar och i dag spelas hans musik av Elton John i brittisk radio!

Vi borde fira Kokos fantastiska tokhyllade album ‘Hotel Koko’, men vi börjar med att fira hans födelse!

– Jag har känt Kornél i evigheter, sett honom spela lite varstans i världen och att han nu kommer till oss på Konsthallen känns stort, säger Ingmari Pagenkemper, vd för Cirkus Venues på Djurgården.

Alltså Kornél Kovács bakom skivspelarna 19.00–23.00 på Konsthallen fredag 11/11!

Gå till Soundcloud här.


DJ Carli & Måns Glaeser på Konsthallen

Kärt barn har många namn, som duon Savage Skulls har de remixat artister från Timbuktu till Moby. Under pseudonymen Stay Gold skrev de en gång i tiden hitlåtar för bland annat Robyn och Mapei. I dag är de, förutom sig själva, halva supergruppen Off The Meds!

Lördag 12/11 på Konsthallen alltså Half The Meds 19.00–23.00!

DJ Carli & Måns Glaeser

Gå till Soundcloud här. 


Favoriträtter på menyn just nu

Caviar and Purity Vodka. 170 SEK
Moules marinières. 235 SEK
Saltbakad gulbeta. 215 SEK

Se hela menyn och boka bord på konsthallen.com 

Konsthallen meny hösten 2022


Ämnen: Musik

Om Konsthallen

Konsthallen på Kungliga Djurgården i Stockholm är restaurang, butik och bageri samlat under ett och samma tak. I en historisk omgivning gör Konsthallen entré i en samtida miljö på ett avskalat och personligt sätt. Konsthallens restaurang serverar skaldjur med ett unikt utbud av viner. Butiken, som är den första av sitt slag på Djurgården, erbjuder noga utvalda ekologiska speceriprodukter, bageriets bröd och bullar, frukost och lunch.