2023-06-01 13:31Pressmeddelande

Konsthallen inleder sommaren med ny meny och fler gästspel

Sotad kammussla, kyld soppa på avokado & gurka, Jalapeño, koriander, puffat bovete och Avruga caviarSotad kammussla, kyld soppa på avokado & gurka, Jalapeño, koriander, puffat bovete och Avruga caviar

Konsthallen på Djurgården inleder sommaren med ny meny och spännande besök av både Johan Lidby Vinhandel och Stockholms Bränneri. Från och med 1 juni har Konsthallen även öppet alla dagar i veckan. 


Nu har det fantastiska gästspelet av Punk Royale i början av maj nästan sjunkit in och det är dags att välkomna några av våra andra vänner! 

Den 8 juni kommer Amanda från Johan Lidby Vinhandel på besök. Hon kommer att finnas på plats kl. 16 - 21 för att guida oss genom vinets underbara värld tillsammans med Konsthallens sommelier Hugo Hall. 

Foto: Pauline/Johan Lidby Vinhandel

Foto: Pauline/Johan Lidby Vinhandel

Två dagar senare intas Konsthallen av Stockholms Bränneri, Stockholms första hantverksdestilleri. Verksamheten startades av paret Anna och Calle Wikner, båda passionerade gin-älskare, som satsade på sin dröm om att framställa egen hantverksgin. Sedan starten 2016 har Stockholms Bränneri producerat gin, akvavit och aperitifer och som nu senast släppt färdiga cocktails på burk. De dyker upp på Konsthallen 10 juni, kl. 12 - 18 och har med sig gin, spritzar och Pink Paloma-cocktails. 

Foto: Stockholms Bränneri

Foto: Stockholms Bränneri

Mellan 1 juni och 31 augusti har Konsthallens restaurang öppet mån-sön kl. 12 - 23 och serverar en sommarmeny med fisk och skaldjur där även kött och vegetariskt får plats. Bageriet har öppet mån-sön kl. 9 - 20

Adress: Allmänna Gränd 2
 Bordsbokning: konsthallen.com 


Om Konsthallen

Konsthallen på Kungliga Djurgården i Stockholm är restaurang, butik och bageri, samlat under ett och samma tak. Restaurangen serverar mat, dryck och nyfiken nutida konst på hög nivå i avslappnad miljö utan krusiduller. Ambitiöst utan att vara pretentiöst. Den röda tråden på menyn är fisk och skaldjur men vegetariskt och kött får också plats. Butiken, som är den första av sitt slag på Djurgården, erbjuder ett noga utvalt utbud av ekologiska speceriprodukter, bageriets bröd och bullar, frukost och lunch.